İptal & İade Şartları

Medinila ‘dan almış olduğunuz tüm ürünler Medinila Elektronik Ticaret A.Ş. garantisi altındadır. Almış olduğunuz ürünlerde ÜCRETSİZ iade ve değişim hakkınız bulunmaktadır.

Gerekli şartlar aşağıda bilginize sunulmuştur.

1 – Değişim yapılacak ya da iade edilecek ürün veya ürünlerin kullanılmamış ve kirlenmemiş olması, tadilat (paça boyu, ütü izi, dikiş, daraltma vs.) yapılmamış olması gerekmektedir.

2 – Sabo terlik değişim ve iadelerinde, ürün orijinal kutusu içinde geri gönderilmelidir. Sabo terlik üzerinde, denenme ya da kısa süreli kullanımdan kaynaklı izler (tabanda kirlenme, deri kısımlarda iz oluşumu vs.) bulunmamalıdır.

3 – 1. ve 2. maddelerde belirtilen şartları sağlamayan ürünlerin iade ve değişimi için lütfen iletişime geçiniz.

4 – Değişimlerde oluşacak teslimat masrafları: KORKMAYIN! Müşteri Memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen firmamız ÜCRETSİZ İADE & DEĞİŞİM hakkı sunmaktadır.

      4.1. – MEDİNİLA kaynaklı hatalarda (yanlış/eksik ürün gönderimi, alt/üst beden uyumsuzluğu, üretim hataları vs.) kargo masrafları MEDİNİLA tarafından karşılanacaktır.

      4.2. – ALICI kaynaklı hatalarda (yanlış model, renk ve beden seçilmesi vs.) kargo masrafları MEDİNİLA tarafından karşılanacaktır.

5 – İade & Değişim süreçlerinin daha hızlı ve sorunsuz gerçekleşebilmesi için, İade & Değişim Formu linkinden email adresiniz ve sipariş numaranız ile giriş yapıp iade talebini oluşturmanız gerekmektedir. İade ve değişim talebi, ürün size teslim edildikten sonra oluşturulabilmektedir.

6 – İade & Değişim talebiniz onaylandığında size kargo teslim tutanağı ve tek kullanımlık İade Onay Kodu gönderilecektir. Bu kod ile birlikte ürünleri SİZE İLETECEĞİMİZ KARGO FİRMASI ‘na teslim edebilirsiniz.

7 – Ürünlerin iade ve değişim süresi, teslim tarihinden itibaren 14 gündür.

8 – İade edilecek ürünler mutlaka ürünün faturası ile birlikte gönderilmelidir. İade edilmek istenen ürünün faturası kurumsal ise, iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Faturası kurum adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.

9 – Değişim şartları, iade şartları için de geçerlidir.

10 – Satın aldığınız ürünü geri gönderirken paketin içine, istediğiniz değişikliği veya iade nedeni gibi bilgileri içeren İADE / DEĞİŞİM FORMU nu eklemeyi unutmayınız.

11 – Ücret iadeleri ürünlerin firmamıza ulaşmasına müteakip 1 – 2 iş günü içerisinde ödeme yapılan kredi kartı hesabına yapılmaktadır.

12 – Sevkiyat esnasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri kargo firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe bir zarar varsa tutanak tutarak ürünü teslim almayınız. Aksi takdirde kargo firmalarının hiçbir sorumluluk kabul etmediğini unutmayınız.

13 – Teslim almadığınız siparişlerinizin iptali için lütfen iletişime geçiniz.

90 TL İndirim
Sınırlı Süreli İndirim Kodu Fırsatı Kaçırma!
Sepet
Favorilerim
Son Baktıkların
Kategoriler