Medinila Elektronik Ticaret A.Ş.

Ortaklarımız, uzmanlarımız ve bir çok üreticiyle 2023 yılının ortalarında Medinila hayatına başladı. Kurucularımız, paydaşlarımız, çalışanlarımız ve uzmanlarımız milyonlarca kişiye ilham kaynağı olmak için çalışıyoruz.

Biliyoruz ki; Evrensel ilkeler ve doğru değerler her zaman en üste taşır.

Medinila, medikal tıbbi kıyafetler ve diğer tıbbi aksesuarlar sunan bir online e-ticaret platformudur. Adını, dünya genelinde tanınan ve popüler bir bitki cinsi olan Medinilla ‘dan almaktadır. Medinilla bitkisi, doğal güzelliği, dayanıklılığı ve büyüleyici rengiyle bilinir. Medinila, bu özellikleri markasına yansıtarak, tıbbi giyim sektöründe güzel, dayanıklı ve şık giysiler sunmayı hedeflemektedir.

Ürün ve fikir üreten uzman ekibimiz, siz değerli müşterilerimize işe yarar ürünler sunmak için sürekli sektör ve pazar analizi yapmaktadırlar. İşimizi; gelişimi benimseme, kalite üretme, zamanının ötesine doğru fayda geliştirme isteğiyle yapıyoruz.

Süreklilik, değişim ve kişisel iletişim ile müşterilerimizin ulaşmak istediği faydayı en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. İş modelimiz, istisnai ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi, üretimi ve doğrudan satışından oluşur. Yüksek kaliteli ve uzun ömürlü çözümlerle yaşamları sadeleştirerek tutkulu, sadık müşteriler yaratmak istiyoruz.

Ürünlerimizi sadece Türkiye değil, Dünya ‘daki bir çok ülkeye satışını gerçekleştirmekteyiz.

Yardım & Destek

Evet. Tamamen güvendesiniz.

Sitemizde en yüksek güvenlik sistemi olan yeşil bar uygulaması bulunmaktadır. 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL Sertifikası kullanılır.

Alışveriş yapılırken kullanılan kart bilgileri sizin onayınız olmaz ise kaydedilmez ve kesinlikle üçüncü kişiler tarafından görülemez.

Sayfanın sağ üstünden yer alan Hesabım alanından kullandığınız aktif bir e-posta adresi girerek oluşturacağınız şifre ile üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Ödemeyi kredi kartı, banka kartı veya sisteme tanımlı Cüzdan hesabınızla gerçekleştirebilirsiniz. Kart bilgilerinizi girdikten sonra eğer taksit yapılabilen ürünlerse taksit seçeneklerinden birini seçip alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Kapıda ödeme ve havale yoluyla ödeme seçenekleri için müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Satın aldığınız ürünler ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarih aralığında teslim edilir. Satın aldığınız ürünlerin sipariş durumlarını ‘Hesabım’ bölümünde ‘Siparişlerim’ sayfasından da ulaşabilirsiniz.

Üründe ’24 saatte kargoda’ yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Kargoya verildikten sonra siparişinizin kargo aşamalarını ‘Hesabım’ bölümünde ‘Siparişlerim’ sekmesinde bulunan ‘Kargom Nerede?’ linkinden takip edebilirsiniz.

Kargo fiyatları kampanya ve promosyon zamanlarına göre belirli bir sepet tutarı üzerinde ücretsizdir.

Ürüne özel “Kargo Bedava” kampanyaları da düzenlenmektedir.

Kargo ücret bilgisini sepetiniz üzerinde görebilirsiniz.

Sitemiz üzerinde satılan tüm ürünlerin satış fiyatına KDV dahildir.

Operasyon Saatleri

Pazartesi:09:00-15:00
Salı:11:00-15:00
Çarşamba:11:00-15:00
Perşembe:11:00-15:00
Cuma:11:00-15:00
Cumartesi:10:00-12:00
Pazar:Kapalı

Kariyer

İş fırsatları ile ilgileniyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

kariyer@medinila.com

90 TL İndirim
Sınırlı Süreli İndirim Kodu Fırsatı Kaçırma!
Sepet
Favorilerim
Son Baktıkların
Kategoriler